Pelerinaje prin Asociația “Panagia – Pelerinaje Ortodoxe”

 

Pelerinaj in Athos 2017

 

Folosind cei peste 10 ani de experiență în organizarea pelerinajelor în Sfântul Munte Athos și Grecia vă propunem o serie de activități și pelerinaje având ca scop promovarea valorilor creștin-ortodoxe, cunoașterea vieții monahale, a culturii și civilizației elene, ajutarea monahilor, schiturilor și mănăstirilor din Athos și Grecia.

 


 

Înscrieri pentru “Pelerinajul procesiunilor 2017

O tradiție a noastră, Pelerinajul procesiunilor, cel mai lung și complex pelerinaj din Grecia.

Perioada: 9 -21 august 2017

Meteora, Corfu – Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei, Patras, Mănăstirea Lavra, Mănăstirea Marea Pesteră, Mănăstirea Sf. Patapie, Bisericuța Sfintei Teodora din Arkadia, Mănăstirea Malevi, Insula Eghina – Mănăstirea Sfântului Nectarie Taumaturgul, Kefalonia – Crinii Maicii Domnului și Sf. Gherasim, Insula Zakintos – Sf. Dionisie, Atena, Nea Makri – Mănăstirea Sf. Efrem cel Nou, Milesi – Sf. Cuv. Porfirie Kavsokalivitul, Sf. Grigorie al Lampsacului, Insula Evia – Sf. Ioan Rusul și Mănăstirea Cuviosului David, Mănăstirea Kato-Xenia, izvorul Sfintei Mucenițe Paraskevi, Ouranoupolis, croaziera în jurul Sfântului Munte Athos, Salonic – Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Sfântul Grigorie Palama, Sfânta Teodora din Salonic, Mănăstirea Sf. Ioan Teologul cu mormântul Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul și Manastirea Sfintei Anastasia Vindecatoarea, Sf. Teona.

Detalii


 

Ultima oră!

În luna mai 2017 avem o serie de pelerinaje de 4-5 zile în Sfântul Munte Athos.
Majoritatea grupurilor mai pot primi unul sau doi pelerini.

Deasemenea, se mai pot forma grupuri de 4 până la 14 persoane pentru pelerinaje cu o durată de 2 sau 3 zile, atât pe perioada de week-end cât și în cursul săptămânii.

 

 

Bisericile din Salonic, mănastiri la Meteora, în Corfu la Sf. Spiridon, în Patra la Sf Andrei și la Sf. Patapie și la Sf. Ipomoni la Corint. La Sf. Nectarie în Eghina, la Sf. Efem cel Nou de la Nea Makri, la Sf. Ioan Rusul și la Atena. Pe lângă acestea mai adăugăm și altele pe traseu!

Contribuția pentru efectuarea pelerinajului este de 350 euro.

Avem locuri libere!


 

Pelerinaje din anii precedenti:

Pelerinajul procesiunilor, Grecia, 9-21 august 2016

Grecia 2-11 iunie 2015

Pelerinajul procesiunilor 2015 – Grecia 9-21 august 2015

Pelerinaj in Grecia la hramul Sfantului Ioan Rusul – 21 mai 2014

Pelerinajul procesiunilor din Grecia – August 2014

Grecia – Pelerinaj de Hramul Sfântului Efrem cel Nou de la Nea Makri

Athos 1-8 mai 2013, de Invierea Domnului